Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس پلیس فتا آذربایجان شرقی از شهروندان خواست تا در این ایام مراقب مجرمان سایبری بوده و در هنگام خریدهای خود نکات امنیتی کارت های بانکی را رعایت کرده و برای خرید آنلاین روی هرلینکی کلیک نکنند.

سرهنگ محسن محمودی در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص فعالیت مجرمان سایبری اظهار کرد: با توجه به روزهای منتهی به آخر سال و اقدام برخی از شهروندان برای خریدهای مایحتاج زندگی خود می طلبد که در هنگام خریدهای خود نکات امنیتی کارت های بانکی را رعایت کرده و برای خرید آنلاین روی هرلینکی کلیک نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی خاطرنشان کرد: کاربران شبکه‌های اجتماعی در مواجه با تبلیغات و عناوین متنوع در راستای تخفیفات ویژه عید نوروز و حراج های آنلاین مراقب باشند تا به لینک‌های جعلی هدایت نشده و در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.

وی ادامه داد: زمانی که کاربری در فضای مجازی کالا و اجناسی را پسند می‌کند، حتما به این نکته توجه داشته باشد که از واریز وجه قبل از دریافت کالا خودداری کرده و از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر و قابل اطمینان اقدام به خرید کند.

سرهنگ محمودی خاطرنشان کرد: شهروندانی که از کارت‌های بانکی خود در اماکن مختلف برای پرداخت بهای کالاها و خدمات خریداری شده استفاده می‌کنند، حتما دقت داشته باشند که روی کارتخوان‌ها تجهیزات مشکوک و اضافی نصب نشده باشد و در هنگام پرداخت از طریق کارت خوان‌ها از ارائه رمز کارت بانکی خود به فروشنده خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس آذربایجان شرقی، وی گفت: مردم عزیز موجودی حساب‌های بانکی خود را کنترل کرده تا درصورت برداشت غیرمجاز و یاسوء استفاده سریعا از آن مطلع شوند و حتما نسبت به تغییر دوره‌ای رمزهای اینترنتی و بانکی خود اقدام نمایند که این امر می‌تواند در صورت به سرقت رفتن رمز کارت بانکی، مجرمان سایبری را ناکام بگذارد و از اطلاعات بانکی‌ نگهداری کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مجرمان سایبری بانکی خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: کلاهبردار سایت دیوار دستگیر شد

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229515 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید